Over stories to move

Wie ben ik en waarom stories to move?

Ik, Dianne Dijkstra, ben een enthousiaste storymover die dol is op reizen en verhalen. Het beleven van avonturen, in beweging zijn en daarbij met een open blik naar de wereld kijken, is wat mij drijft en energie geeft. In deze avonturen zijn het vooral de ontmoetingen en verhalen van mensen die mij inspireren.

De verhalen van mensen met een bepaalde ‘eigenheid’, mensen die het net even anders doen. Mensen die iets speciaals hebben meegemaakt of een moeilijke positie hebben in de samenleving. Vaak heb je een eerste indruk van iemand, alleen als je dan eenmaal met die persoon in gesprek raakt, blijkt dat deze indruk lang niet altijd klopt.

 

Deze blog ben ik gestart omdat ik binnenkort samen met mijn vriend Johannes een reis overland ga maken. We hebben een Toyota Landcruiser gekocht en starten in juli 2018 onze overland trip naar Nepal. Het land waar ik een jaar heb mogen wonen en nog steeds voelt als mijn tweede thuis. Hoe leuk om er nu gewoon naar toe te mogen rijden!

 

Samen met Johannes hoop ik onderweg mooie avonturen te beleven, prachtige plekken te zien en natuurlijk veel mooie mensen te ontmoeten. Omdat reisverhalen en reisprogramma’s mij inspireren, vind ik het nu ook leuk om mijn ervaringen en verhalen te delen.

 

Stories to move, verhalen creëren door onderweg te zijn of verhalen vangen die iets in beweging brengen. Ik ben dol op verhalen die inspireren, vermaken, aangrijpen, ontroeren of motiveren. Verhalen zetten iets in mij in beweging. Wellicht raak jij ook geïnspireerd.

 

Wil je in contact komen met stories to move? Neem via onderstaand formulier contact met mij op.